O NATJECANJU

TVZ Mobile challenge cup (TVZ Mc2) studentsko je natjecanje koje od 2013. godine organizira Studentski zbor Tehničkog veleučilišta u Zagrebu te potvrđuje uspješnost budućih programera i dizajnera s TVZ-a. Radi se o najvećem hrvatskom studentskom natjecanju u razvoju aplikacija na mobilnim platformama.

Natjecanje pruža priliku svim studentima koji žele naučiti razvijati aplikacije za sve današnje mobilne platforme da samo u nekoliko mjeseci nauče programirati, formiraju tim i aktivno rade s mentorima iz poslovne ICT zajednice na rješavanju konkretnih problema.Sudjelovanjem u natjecanju, studenti usvajaju vrijedna praktična znanja iz područja tehničkih aktivnosti što je najbolji način njihova uključivanja u proizvodni ICT sektor i uspješno natjecanje na tržištu rada.

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Mogu li riješiti stručnu praksu preko TVZ Mc2 natjecanja, i kako?

TVZ Mc2 se natjecateljima koji su došli do polufinala, priznaje kao stručna praksa, ako su studenti INRO, STRO ili ELO odjela. Kada dođe vrijeme mi ćemo obavijestiti sve koji su odradili svoje obaveze o daljnjim koracima za priznavanje stručne prakse.

Koje benefite natjecatelji imaju od mentora?

Natjecatelji od mentora mogu očekivati korisne savjete za plan razvoja rješenja kao i konkretne smjernice koje će olakšati razvoj rješenja studentima.

Koje su nagrade?

Prvo mjesto u finalu osvaja 3.300€ (24.863,85 kn), drugo mjesto 2.400€ (18.082.08 kn) te treće mjesto 1.500€ (11.301,75 kn).

Odabrao me Senior mentor, što to znači?

Internship partneri su tvrtke koje su spremne ponuditi priliku zainteresiranim studentima za internship program u trajanju od nekoliko mjeseci. Ovo je jedan od najvećih benefita TVZ Mc2 – potencijalni studentski posao u najuspješnijim hrvatskih tvrtkama.

Kako ću dobiti mentora?

Nakon Pitcha, partnerske tvrtke donijet će odluku koji tim žele mentorirati uzimajući u obzir Pitch, priloženu dokumentaciju i životopise.

Što je Pitch?

Kratkom prezentacijom partnerima ćeš prezentirati svoju ideju i plan izrade te ih u 3 minute pokušati “kupiti” kako bi oni baš tebe i tvoj tim odabrali za mentoriranje.

Tko me ocjenjuje u polufinalu i finalu?

U polufinalu te ocjenjuju 3 profesora s TVZ-a u tri kategorije: dizajn, financijska održivost i program. A u finalu te ocjenjuju mentori/partneri kao krajnji korisnici rješenja.

Koliko osoba može biti u timu?

Tim se može sastojati od najviše 3 studenta TVZ-a.

Kome se mogu obratiti ukoliko imam pitanja?

Slobodno nas možete kontaktirati putem maila upitimc2@tvz.hr.

SVIĐA TI SE ŠTO SI PROČITAO?

Ako se vidiš kao jedan ili jedna od stotinu prijavljenih studenata svake godine te se želiš već na faksu spojiti s najvećim ICT firmama, steći nova prijateljstva i iskustva, prijavi se već sada i pomogni nam da i ove godine ostvarimo naš cilj!

PRIJAVI SE