{ Idući događaji }

TVZ Mc2 2019

Nova akademska godina, novo TVZ Mc2 natjecanje, vidimo se!

{ Prošli događaji }

Otvorenje natjecanja

Otvorenje TVZ Mc2 natjecanja od pamtivijeka služi kao putokaz koji objašnjava u kojem smjeru će ići natjecanje i koja su njegova pravila. Osim što se saznaje tema natjecanja, održat će se motivacijsko predavanje Nenada Bakića gdje ćete moći čuti zašto se priključiti natjecanju.

Speed Date

Speed Date kao što mu i samo ime kaže, služi za povezivanje studenata, ali na intelektualnoj razini (za ostalo ne odgovaramo :P). Zamišljen je kao druženje svih zainteresiranih studenata i natjecatelja te njihovo spajanje u timove. Ukoliko niste već dogovorili tim, ne brinite, mi ćemo vam ga pronaći koristeći najnaprednije algoritme – “tko nema tim, a želi ga, sredit ćemo”.

Pitch

Predaja idejnih rješenja, ali i vaših CV-eva. S obzirom da se dalje prosljeđuju našim partnerima (čitaj: poslodavcima), potrudite se da ih očarate kako bi baš vas odabrali za mentoriranje ili vas čak i zaposlili.

Demo

Demo je prva stanica na kojoj se pregledava funkcionalnost vaših rješenja. Naravno, ne očekuje se da sve bude kompletirano, ali se očekuje određena razina funkcionalnosti kako bi sve uključene strane mogle odlučiti idete li u pravom smjeru i koliko ste daleko došli. Na Demou se po prvi puta i ocjenjuju vaša rješenja, a deset najboljih timova će nakon ovog eventa nastaviti svoj put ka najboljem.

Finale

Vrijeme je da izvučete najsvečaniju odjeću iz ormara i samouvjereno kročite pred svjetla pozornice. Nakon što odradite teži dio, prezentiranje svog rada, naši partneri još jednom zajedno s vama provjeravaju funkcionalnost vašeg rješenja te potom kreće ocjenjivanje kojeg se ne bi posramio ni Eurosong. Pobjednici postaju bogatiji za određen iznos novaca, ali važnije od toga, za neprocjenjivo znanje i iskustvo! E i nakon toga, tek kreće party na koji su pozvani svi tvoji frendovi i kolege!